Graphic and Branddesign

About
me

What about me

Hej, ik ben Niki Colson. Na een carrière van 15 jaar in een reclamebureau als grafisch vormgever en webdesigner, ben ik in 2015 met veel goesting gestart met mijn branddesign bureau Nikkeldesign. Anno 2019 noem ik me liever creatieve imag'o' maker! ... Dekt meer de lading ;-). Doordachte ontwerpen rekeninghoudend met oa. de visie, de doelgroep en het doel. Dus wil je met mij aan de slag? Dan zal je naar de kern van je zaak moeten. Alleen dan zal je uitstraling (h)erkenning opleveren en je focus geven.

 Vanuit mijn hometown Genk werk ik als freelance designer voor bedrijven in de ruime omgeving van Limburg: van Hasselt tot Leuven, van Sint-Truiden tot Maastricht. 

Als ‘mumpreneur’ heb ik een open blik op de wereld en staat mijn creatief brein nooit stil: tekenen, ontwerpen, schilderen, handletteren, decoreren, street concepten ontwikkelen… ik ben een artistieke spons met 1001 ideeën. Samen met mijn ervaring en grote interesse in marketing maak ik design die raken en resultaten opleveren.

Contacteer me gerust, en dit geheel vrijblijvend, om het te hebben over jouw uitdaging.

What about Nikkeldesign

Nikkel is een scheikundig element met symbool Ni en prijkt op nummer 28 in de beruchte Tabel van Mendeljev. Buiten dat ik op de 28ste geboren ben, heeft dit he-le-maal niets met mijn bedrijfsnaam te maken. Nikkel is het koosnaampje dat mijn mama altijd gebruikte voor mij {zeker wanneer ik weer eens kattenkwaad uithaalde… Nikkellll?!} dus het is een naam die me heel nauw aan het hart ligt. 

Bij de opstart van mijn branddesign bureau heb ik er letterlijk 2 seconden over nagedacht: Nikkel + design = Nikkeldesign. Zo eenvoudig kan het zijn!

What about you

Nikkeldesign werkt persoonlijk, met passie en met pit én zoekt bedrijven die deze aanpak weten te waarderen. Ik schuif mee aan tafel als grafisch/brand expert om jouw bedrijfsimago, huisstijl, visibiliteit en online en offline communicatie op punt te zetten. We zoeken samen naar de juiste communicatiestrategiën en zetten die kanalen in waar jouw doelgroep je opmerkt. Ik zorg voor de juiste bedrijfsuitstraling en wil graag betrokken zijn in het volledige communicatieproces zodat alle grafische puntjes op de i kunnen gezet worden. 

Mijn grootste wens voor jou?
Dat de passie, kwaliteit en professionaliteit die jij in je hebt ook naar buiten straalt. Dat je zo jouw ideale klant aantrekt en daarmee jouw waarde de lucht inschiet. Je kan dan professionele prijzen vragen en dus meer omzet genereren. Door een sterk merk neer te zetten samen met de juiste marketingstrategie gaat je vertrouwen boosten en ga je succes vieren!

Wil je niet langer de grijze muis zijn en jouw bedrijf naar ‘the next level’ brengen?
Ik ben er klaar voor en kom graag langs voor een vrijblijvend verkennend gesprek!

Creatieve groetjes,
Niki