Graphic and Branddesign

Trajecten

3 trajecten op jouw maat

Nikkeldesign is er van overtuigd dat een onderneming echt pas succes ervaart als ze ook de juiste uitstraling heeft, want het logo, de website,... is vaak het eerste wat je (potentiële) klant ziet voor hij/zij in contact komt met jouw diensten en producten. Mensen kopen van mensen, dus is het aan jou om de beste versie te geven van je zaak.

Daarom stelt Nikkeldesign 3 brandingstrajecten voor, allen met de hoogste kwaliteit! Wil je heel nauw betrokken zijn en in elk puntje meedraaien? Mag ik jou aan het werk zetten? Dan is Ni.Pro ideaal. Heb je geen tijd, wil je snel shinen en groeien, fullforce vooruit gaan en laat je jouw branding liever aan experts over?... Dan ga je voor Ni.Perfect. Heb je een bedrijf in volle groei? Dan stel ik Ni.Plus voor. Ni.Plus is een traject waar je, met onze expertise, jouw nieuwe huisstijl en tonnen communicatieadvies, een krachtige stempel drukt in de markt.

Het resultaat van de trajecten?  Je hebt focus richting je grote doel én je hoeft niet meer na te denken over hoe je wat en waar moet inzetten, want dat zit gegoten in een handige huisstijlgids. Tijdswinst voor jou! Maar hét allerbelangrijkste...  Je communicatie krijgt een consistent geheel, je valt op, wordt herkend en onthouden.


Laten we samen je business boosten, 

want wat je uitstraalt trek je aan!

Ni.Perfect

Je bedrijf full force in de markt

Je hebt alles op een rijtje... en vindt het hoog tijd om zichtbaar te zijn. Je wil snel resultaat en kan niet wachten tot men van je hoort. Je zoekt een partner die voor jou het heft in handen neemt en afkomt met DE uitstraling die jouw bedrijf nodig heeft om de ideale klant aan te trekken. Nikkeldesign gaat aan de slag, spit je bedrijf volledig uit, verzorgt heel de branding en stoomt je onderneming klaar om heel de wereld te veroveren. Voor zaakvoerders die graag werken met experts in their field.

Wat mag je verwachten?

 1. naar de kern van je zaak (kickoff meeting)
 2. researchfase 
 3. moodbord
 4. ontwerp visibiliteit - huisstijl
 5. volledig op maat gemaakte website
 6. fotografie portret
 7. brandbook 
 8. 2 uur sociale media training (2pers)
 9. 2 maand opvolging
 10. aandacht op sociale media van Nikkeldesign

Ni.Plus

Communicatie tot in de kern van je zaak

Je hebt een visie over je zaak en weet ongeveer waar je naar toe wil. Je zoekt een partner die met jou samenwerkt om je bedrijf de juiste uitstraling te geven en meer zichtbaar te worden.
Een begeleiding van +/-4 maanden waar je met jouw nieuwe huisstijl, ontwikkeld door Nikkeldesign, en communicatieadvies een krachtige stempel drukt in de markt! (enkel voor diegene die nu echt willen knallen).

Wat mag je verwachten?

 1. naar de kern van je zaak - workshop
 2. ontwerp visibiliteit - huisstijl
 3. website 
 4. fotografie portret
 5. huisstijlgids
 6. 2 uur sociale media training 
 7. 1 maand opvolging
 8. aandacht op sociale media van Nikkeldesign

Ni.Pro

Huisstijl klaar om de markt te veroveren

Nikkeldesign neemt je mee in een soort van do-it-yourself traject. Samen met je nieuwe huisstijl, stappenplan en advies zet je in op zichtbaarheid.   Alle nodige tools worden voor je opgemaakt en het materiaal staat klaar om met gemak toe te passen op de media.

Wat mag je verwachten?

 1. naar de kern van je zaak - werkboekje
 2. gesprek
 3. ontwerp visibiliteit - huisstijl
 4. website voor eigen invulling
 5. huisstijlhandleiding
 6. 5 voorgeschreven FB post + 10 tips
 7. 2u na-advies
 8. aandacht op sociale media van Nikkeldesign

Help?!*

Wat als je niet weet welk traject voor jou bestemd is?
Geen nood, daar komen we wel uit.

Voorlopig enkel starten met een logo? ... dat kan ook...